Contractul privind revizuirea studiului de fezabilitate la Autostrada Bucureşti-Braşov, scos la licitaţie; valoarea, 16,4 milioane lei

24

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR) organizează licitație pentru atribuirea contractului de servicii având ca obiect ‘Revizuire Studiu de Fezabilitate pentru Autostrada București – Brașov, sector Comarnic – Predeal și sector Predeal – Cristian’, valoarea estimată a lucrărilor fiind de 16,4 milioane lei, fără TVA.

‘Proiectul are ca scop realizarea Autostrăzii Comarnic — Brașov, respectiv sector Comarnic — Predeal, km 115+300 — km 146+800 și sector Predeal — Cristian, km 146+800 — km 162 + 300 + reabilitare DN 73B, în vederea asigurării infrastructurii de bază necesară cererii de transport în creștere, asigurând un grad ridicat de siguranță a traficului rutier’, precizează CNADNR.

Scopul proiectului îl reprezintă reducerea timpului de călătorie și creșterea vitezei medii de deplasare, îmbunătățirea condițiilor de siguranță a traficului rutier și reducerea numărului de accidente. De asemenea, se are în vedere îmbunătățirea confortului în timpul călătoriei, gestionând în același timp reducerea emisiilor de poluanți și impactul negativ asupra mediului, prin creșterea fluenței, atât a traficului de tranzit, deviat pe autostrăzi, cât și a traficului rămas în zona urbană, precum și de a reduce poluarea sonoră în zona localităților urbane adiacente pe DN1.

Totodată, proiectul va deservi în condiții bune traficul de tranzit internațional de mărfuri și persoane de pe teritoriul României.

Durata contractului este de 12 luni de la data de începere a contractului, respectiv șase luni pentru revizuirea studiului de fezabilitate și șase luni asistența acordată beneficiarului.

CNADNR precizează că în data de 30 iulie 2015 Autoritatea Națională pentru Reglementarea și Monitorizarea Achizițiilor Publice (ANRMAP) a emis acceptul de publicare al anunțului de participare numărul 161692, urmând ca acesta să fie publicat în SEAP în data de 31 iulie 2015.

Termenul limită de depunere al ofertelor este 15 septembrie 2015, ora 10,00, iar data deschiderii ofertelor este 15 septembrie 2015, ora 12,00. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata