Cu un record de 33.000 de bilete vândute, Andre Rieu anunţă un al patrulea concert în Capitală

23

Violonistul Andre Rieu, supranumit „Regele Valsului”, anunță un al patrulea concert în Capitală, pe 11 iunie, după ce a înregistrat un record de 33.000 de bilete vândute pentru primele trei show-uri anunțate la București, informează un comunicat.

„Cu 33.000 de bilete vândute în numai 15 ore — cea mai rapidă vânzare a unui eveniment Andre Rieu înregistrată vreodată, violonistul anunță al patrulea concert în Capitală, care va avea loc joi, 11 iunie”, informează documentul citat.

„Dragii mei prieteni din întreaga Românie, vă salutăm din Marea Britanie, unde ne aflăm în turneu. Am aflat vești extraordinare. Sunt atât de fericit și de nerăbdător să pot veni în minunata voastră țară, nu numai pentru un concert, ci pentru mai multe. Numai entuziasmul și bucuria voastră au făcut posibil acest lucru! Am primit nenumărate solicitări și încercăm cu tot sufletul să le putem onora și să vă răsplătim încrederea. Ne vedem curând! Cu multă dragoste, Andre”, le transmite violonistul fanilor din România.

Astfel, Rieu va susține patru concerte în Piața Constituției, pe 11, 12, 13 și 14 iunie.

Biletele pentru cel de-al patrulea concert Andre Rieu, din 11 iunie 2015, sunt disponibile în rețeaua Eventim și prin partenerii autorizați. Prețurile biletelor variază între 172 și 864 de lei. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata