Cumpărături online cu Bitcoin

8

Există literalmente sute de criptomonede disponibile pentru cumpărare sau comerţ, fiecare cu propriile lor tehnologii diferite. Bitcoin este criptomoneda originală şi, ca atare, este bine cunoscută nu numai în cercurile tehnologice, ci şi de către publicul larg. Mulţi oameni aleg să cumpere Bitcoin pur şi simplu pentru că este probabil singura criptomoneda despre care au auzit. Ca urmare a acestei popularităţi, mai multe companii accepta acum plăti cu Bitcoin, şi este mult mai uşor să converteşti Bitcoin în bani tradiţionali, decât alte monede.

Ai Bitcoins pe care vrei să-i cheltui online? Destul de multe site-uri mari au început deja să integreze opţiunile de plată cu Bitcoin şi poţi achiziţiona orice, de la servicii virtuale până la pizza sau bunuri de uz casnic. Deci, ai noroc dacă ai păstrat Bitcoins, fie în privat, fie pe o platformă de exchange de monede că tradesilvania.com, şi te simţi gata să-i foloseşti pentru cumpărături.

Clienţii români pot plăti acum cu Bitcoin când fac cumpărături online

Criptomonedele sunt fascinante şi ar putea deveni un mijloc de plată relevant în comerţul electronic. Oricine poate cumpăra criptomonede cu un card sau transfer bancar, care pot fi gestionate apoi cu ajutorul unui portofel digital gratuit. Un portofel pentru monede virtuale este un spaţiu care stochează un cod digital unic, care permite accesul la criptomonede. Este o concepţie greşită faptul că portofelele deţin adevărata criptomoneda. În realitate, portofelul acţionează mai mult ca o cheie care deblochează criptomoneda. Dacă se pierde un portofel, criptomonedele pot fi recuperate utilizând un nou portofel şi codurile unice generate atunci când a fost configurat portofelul original.

Avantajele de a plăti online cu monede virtuale sunt ca plăţile se fac instant, sunt securizate şi poţi cumpăra aproape orice îţi doreşti. Procedură este destul de simplă. Adaugi produsul în coş, alegi metodă de plată Bitcoin prin scanare QR sau transfer la adresa, şi lansezi comandă. În România, plăţile în Bitcoin pe magazinele online se decontează la valoarea în lei din momentul schimbului. Pentru a plăti produsele online folosind Bitcoin, ai nevoie de un portofel digital.

Tot mai multe magazine online din România vor accepta plăti cu Bitcoin

Dacă liderii de pe piaţa de retail online au făcut un astfel de pas îndrăzneţ, cu siguranţă concurenţii le vor urma exemplul, iar în viitorul apropiat se vor accepta plăţile online cu Bitcoin pe aproape toate site-urile. Companiile de turism au introdus plată cu bitcoin, şi poţi face rezervări pentru multe destinaţii de vacanţă, poţi cumpăra bilete de avion, rezervă hoteluri şi chiar închiria autoturisme.

Există deja câteva magazine renumite de componente pentru calculatoare care acceptă plată cu bitcoin, inclusiv magazine care oferă găzduire web, gadgeturi şi accesorii  laptopuri, telefoane, tablete, reîncărcare prepay, etc. Chiar şi farmaciile online au introdus metodă de plată cu bitcoin. Iată ce mai poţi cumpăra online cu bitcoin în România: articole pentru casa şi grădină, articole pentru copii, accesorii şi piese pentru maşini, articole sportive, produse de sănătate şi îngrijire, cazare, electronice şi electrocasnice, etc.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata