Dacia pregăteşte în secret noul Logan. Maşina va avea faruri cu LED-uri

28

– Maşina ar putea primi motoare mai economice, faruri cu LED-uri şi o caroserie mai modernă, scrie Gândul

 

Renault şi Automobile Dacia se află la jumătatea proiectului pentru modelul ce va înlocui în 2012 actuala Dacia Logan. În ultimele luni au apărut mai multe variante şi fotografii a ceea ce ar putea fi varianta restilizată a celui mai bine vândut model Dacia, care a ajuns la peste 1,25 milioane de clienţi.

Astfel, cea mai mare parte a celor 54 de furnizori locali şi 134 de furnizori externi negociază cu Renault contractele pentru furnizarea de componente pentru viitorul model sau deja desfăşoară teste şi încep implementarea şi modificarea fluxului de producţie, după ce au colaborat la concepţia pieselor, conform surselor citate de Ziarul Financiar.

Noul Logan, nume de cod X52, este un proiect pe care grupul Dacia Renault îl ţine la secret, însă diferitele variante de caroserie apărute pe piaţă arată un model care aduce şi cu Renault Fluence, şi cu Ford Focus, şi cu Chevrolet Cruze.

De altfel, cei de la Dacia nu-şi asumă clar niciuna dintre versiunile apărute pe internet sau în diferite publicaţii auto, declarând mai mult neoficial că sunt doar încercări ale pasionaţilor care transpun pe hârtie aşa cum şi-ar dori ei să arate noul Logan. Un lucru interesant cu privire la aspectul exterior este că partea frontală a noului model Dacia Logan va primi faruri cu LED-uri.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata