Dacia produce 450 Duster pe zi

20

Producţia zilnică de automobile Dacia Duster a crescut de la sfârşitul lunii iulie 2010 la 450 unităţi pe zi, modelul fiind pe locul II în gama Dacia după Sandero, potrivit directorului general al companiei, Jerome Olive.

Dacia produce zilnic aproximativ 1.400 de maşini, din care 650 de modele Sandero şi 450 Duster. Constructorul autohton de automobile nu exclude ca producţia modelului Duster să o depăşească pe cea pentru modelul Sandero.
„Duster nu se comercializează încă în toate ţările în care am prevăzut comercializarea acestui model. Urmează lansări comerciale şi în alte ţări. Peste tot pe unde am început să îl vindem, nivelul comenzilor a fost superior aşteptărilor noastre”, a declarat Jerome Olive.

El a precizat că mixul de fabricaţie pentru modelele Dacia variază în funcţie de comenzile clienţilor şi există multă flexibilitate în acest sens. „Dacia trebuie să ţină cont de termenele de livrare a vehiculelor. Prelungirea acestor termene nu este un lucru foarte plăcut pentru clienţi şi trebuie să fim vigilenţi asupra acestui aspect”, a spus directorul general al Dacia.
Producţia modelului Duster a demarat la sfârşitul lunii februarie, cu o candenţă de 1 – 2 unităţi pe zi. Potrivit lui Jerome Olive, Dacia a trebuit să mărească capacitatea de producţie pentru Duster pentru a răspunde cererii, după ce activitatea în uzină a fost oprită timp de patru săptămâni pentru lucrări de întreţinere.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata