Dăncilă: Niciun membru PSD nu va vota un guvern până nu-i vede programul. Cei care o fac, vor pleca

10

Președintele PSD, Viorica Dăncilă, a spus, vineri, la Brașov, că niciun membru al PSD nu va vota un guvern care nu își asumă că nu va lua măsuri împotriva românilor, iar cei care o vor face „vor pleca imediat din partid”.

Candidatul PSD la alegerile prezidențiale din noiembrie a spus, vineri seara, în cadrul unei întâlniri avute la Brașov cu membri ai PSD, că niciun parlamentar al partidului nu va vota un guvern până nu va vedea programul de guvernare, iar cei care vor vor face vor fi excluși din PSD.

„Ceea ce pot să vă spun este că niciun membru al PSD nu va merge în Parlament să voteze un govern până nu îi vede programul de guvernare, până nu-și asumă că nu va lua măsuri împotriva românilor. Iar cei care o vor face, vor pleca imediat din partid”, a spus Viorica Dăncilă.

Liderul PSD a precizat că s-a săturat de tradători. „Ne-am săturat de trădători, ne-am săturat de oameni pentru care dumneavostră ați luptat să îi trimiteți în Parlamentul României și ei au trădat. Ne-am săturat de lideri ai unui partid de stânga care au fost susținuți de acest partid, care acum își spun că sunt bărbați puternici, dar cum au dat de o greutate și-au dat demisia pe Facebook. Pe parcurul celor 20 de luni de mandat cred că am avut cele mai multe jigniri și cele mai multe obstacole, dar nu m-am gândit niciodată să-mi dau demisia. Am fost mai puternică decât toți acești bărbați la un loc”, a mai spus candidatul PSD la prezidențiale.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata