Dennis Man, după Metaloglobus – FCSB: Sunt fericit că am marcat

20

Dennis Man a revenit foarte bine în echipa FCSB-ului, cu gol în partida cu Metaloglobus, din 16-imile Cupei României.

La declarațiile de după meci, mijlocașul vicecampioanei s-a declarat mulțumit de prestația sa, dar recunoaște că mai are nevoie de timp pentru a se pune la punct cu pregătirea fizică. După prima accidentare mai serioasă din cariera sa, Man a accentuat faptul că nu vrea să mai treacă prin astfel de momente. ”Sunt fericit că am marcat, dar cel mai mult mă bucur că am ajutat echipa să câștige. E mai importantă calificarea în 8-imi. Încerc să intru de la meci la meci mai bine. Acum am acumulat 45 de minute, e bine pentru mine, dar vreau să cresc. Sper să continui să marchez. A fost greu să stau pe margine și să mă uit la colegii mei cum luptă, iar eu să nu pot să fac nimic. Sper să nu mai am parte de accidentări.

Nu stăm prea bine în clasament, dar sperăm să avem rezultate mai bune în etapele următoare. E importantă câștigarea Cupei, sperăm să o reușim asta. Îmi lipsește un trofeu și sper să câștigăm în acest an ceva. Vintilă e un antrenor bun, ok, ne dă încredere, vorbește cu noi și asta ne motivează”, a declarat Dennis Man la Telekom Sport. FCSB s-a calificat în 8-imile Cupei României, după victoria în fața formației din Liga 2, Metaloglobus. Vicecampioana României s-a impus cu 2-0.

Golurile s-au marcat în prima repriză. Reveniți după accidentări serioase, mijlocașii Olimpiu Moruțan și Dennis Man au punctat pentru FCSB și au rezolvat meciul.

Echipele utilizate:
Metaloglobus: Gavrilaș – I. Ciubotaru, D. Lung, Fl. Plămadă, Sava – Al. Coman, Ghenovici (C. Ionică 63′), R. Chiriac (Banu 46′) – Ciocâlteu (Potecea 82′), Ov. Herea, Cl. Herea
Rezerve neutilizate: Rob. Geantă – L. Cazan, Stoianovici, Starîș
Antrenor: Marius Măldărășanu

FCSB: Bălgrădean – Cr. Manea, Belu, Chordbadziyski, Val. Crețu – Vînă, Moruțan (Ad. Niță 73′), Fl. Tănase – Man (Oaidă 46′), Hora (Gnohere 60′), Moutinho
Rezerve neutilizate: Niga – I. Cristea, Pandele, Salomao
Antrenor: Bogdan Argeș Vintilă


Urmăriți FINANCIARUL.RO și pe Google News