Deputatul Vlad Cosma şi Răzvan Alexe, citaţi la sediul DNA Ploieşti

23

Deputatul Vlad Cosma şi Răzvan Alexe, ambii cercetaţi într-un dosar de trafic de influenţă alături de preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, au fost citaţi miercuri, 19 februarie, la sediul DNA Ploieşti, şeful acestei instituţii, Lucian Onea, susţinând că nu poate spune pentru ce fel de procedură au fost chemaţi cei doi.

Onea a declarat  că nu poate confirma şi nici infirma că cei doi au fost chemaţi la audieri, acesta explicând că este vorba despre acte procedurale.

La ieşirea din sediul DNA, Vlad Cosma a spus că nu poate face comentarii, fiind vorba despre o anchetă în desfăşurare.

De asemenea, Răzvan Alexe, care a fost scos din arest şi dus la sediul DNA Ploieşti, a afirmat, la ieşirea din sediul instituţiei, că nu a fost audiat, ci ‘ţinut pe holuri’.

‘Nu m-a audiat nimeni. M-au ţinut pe holuri degeaba, nu m-au chemat decât să mă plimbe’, a afirmat Alexe.

Răzvan Alexe a fost arestat la data de 14 noiembrie 2013 într-un dosar în care fusese reţinut de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti, procurorii declinând, ulterior, dosarul la DNA.

Potrivit unui comunicat de presă al DNA, inculpatul ar fi pretins şi primit sume totalizând peste cinci milioane de lei după ce a lăsat să se creadă că are influenţă asupra preşedintelui Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma.

Procurorii DNA Ploieşti au extins ancheta în acest dosar, astfel că, săptămâna trecută, au fost audiaţi preşedintele CJ Prahova, Mircea Cosma, fiul acestuia, deputatul Vlad Cosma, dar şi directorul executiv al Direcţiei Patrimoniu din cadrul CJ Prahova, Daniel Adrian Alixandrescu. Anchetatorii au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de aceştia.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata