Deschiderea oficială a Campionatului Universitar de Minifotbal

15

Campionatul Universitar de Minifotbal a fost inaugurat joi după-amiază, 6 martie, la Sala Polivalentă a Clubului Sportiv Dinamo Bucureşti.

Ediţia 2013-2014 a Campionatului Universitar organizat de asociaţia Student Sport se desfăşoară la cinci discipline: minifotbal, tenis, cros, baschet şi handbal.

La festivitate au rostit alocuţiuni Anton Hadăr, prorector al Universităţii Politehnice Bucureşti, Radu Timiş Junior, reprezentant Cristim, Alina Dumitru, antrenoare de judo, Anca Babet, reprezentanta Alianţei Naţionale a Organizaţiilor Studenţeşti din România, Călin Ile, fondator al asociaţiei Student Sport România.

Alina Dumitru a declarat : „Este o mare plăcere pentru mine să particip la inaugurarea campionatului universitar şi sper ca el să reunească un număr cât mai mare de competitori şi spectatori. La vârste mai mici, mişcarea este ceva normal, dar la studenţi, de multe ori ea este lăsată de o parte. Pentru sănătate şi dezvoltarea armonioasă a corpului, este necesar ca studenţii să facă mişcare de trei ori pe săptămână”.

Câştigătorii campionatului universitar vor fi stabiliţi la turneele finale programate în luna mai 2014. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata