Dinamo nu poate conta pe Diego Fabbrini în derby-ul cu FCSB

20

Dinamo are peste o săptămână derby-ul cu FCSB și din câte se pare nu se va putea baza pe unul dintre cei mai buni oameni, Diego Fabbrini (29 de ani).

Mijlocașul transferat în vară de ”câini” s-a accidentat în duelul cu Astra Giurgiu și are nevoie de o pauză mai mare pentru a se pune din nou la punct. Site-ul fanatik.ro anunță că revenirea lui Fabbrini se va produce abia la o săptămână după marele meci cu FCSB. ”Este adevărat, m-am accidentat am o fractură la gleznă, dar nu știu exact cât voi sta departe de gazon. Eu sper să revin cât mai curând și să fac lucruri frumoase în tricoul lui Dinamo”, a declarat Diego Fabbrini, care și-a pus amprenta pe jocul bucureștenilor încă de la primele minute. Deși a prins doar 3 meciuri până în acest moment, italianul a dat o altă nuanță jocului echipei la mijlocul terenului și a adus un plus în ofensivă.

Fabbrini este la a doua experiență la un club din Liga 1, după cea de la FC Botoșani. Acolo, el a jucat 30 de meciuri, a marcat de cinci ori și a livrat patru pase decisive, în toate competițiile. Ulterior, a avut o scurtă experiență în Bulgaria la ȚSKA Sofia, unde a jucat în 11 meciuri, însă nu a avut realizări notabile.

Fabbrini și-a reziliat contractul cu bulgarii de la ȚSKA Sofia în august și ulterior a semnat cu Dinamo. Transfermarkt îi oferă o cotă de piață de un milion de euro.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata