Directoarea de operaţiuni a Sucursalei Braşov a Credit Europe Bank rămâne în arest preventiv

24

Completul de recurs al Curţii de Apel Braşov a respins luni (16 august 2010) cererea directoarei de operaţiuni a Sucursalei Braşov a Credit Europe Bank, Negrilă Otilia Argentina, la decizia de arestare preventivă pentru 29 de zile, luată la sfârşitul săptămânii trecute de magistraţii Tribunalului Braşov.

„Negrilă rămâne în arest preventiv 29 de zile fără să mai aibă vreo posibilitate de atac”, a declarat purtătorul de cuvânt al Curţii de Apel Braşov, judecătorul Silviu Barbu.
Acesta a precizat că singurul lucru pe care îl poate face Negrilă este acela de a formula cereri pentru schimbarea arestării preventive cu nepărăsirea localităţii sau pentru motive medicale, ea declarând instanţei că are probleme de sănătate.

Negrilă Otilia Argentina este acuzată de comiterea a cinci infracţiuni: fraudă informatică, acces neautorizat într-un sistem informatic, delapidare, înşelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată.
Numeroşi braşoveni au sesizat în cursul săptămânii trecute la OPC lipsa din conturile personale a unor importante sume de bani, prejudiciul apropiindu-se de suma de două milioane de euro.

Deocamdată Negrilă Otilia Argentina este singura cercetată în acest caz, deşi, în urma unor cercetări întreprinse de poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, la Sucursala din Braşov a băncii în perioada 6-8 august, a reieşit că aceasta a avut complici, fiind vorba de 3 operatori de ghişeu şi un casier.


Urmăriți FINANCIARUL.RO și pe Google News