Donald Tusk îl felicită pe Klaus Iohannis pentru realegerea în funcția de președinte

17

Președintele în exercițiu al Consiliului European, Donald Tusk, l-a felicitat luni pe Klaus Iohannis, printr-o scrisoare publicată pe Twitter, pentru realegerea sa în funcția de președinte al României.

„Felicitări @KlausIohannis pentru realegerea ca Președinte al României. Mă bucură în mod deosebit că România va continua să beneficieze de conducerea dumneavoastră responsabilă și de încredere”, se arată în mesajul publicat de Tusk.

Mesajul postat de Donald Tusk pe platforma de microblogging Twitter avea atașată și o scrisoare prin care îl felicită pe președintele României.

Redăm mai jos textul integral al scrisorii:

„Dragă domnule președinte,

Din partea Consiliului European, vreau să vă ureze cele mai calde felicitări pentru realegerea dumneavoastră.

În perioada în care am lucra împreună, în ultimii cinci ani, v-am apreciat angajamentul pentru valorile europene și pentru o Românie prosperă în cadrul Uniunii Europene. Sunt încântat în mod deosebit că România va continua să beneficieze de conducerea dumneavoastră de încredere și responsabilă”, se arată în scrisoarea oficialului european.

Biroul Electoral Central (BEC) anunță, luni, că a centralizat până acum 99,67% dintre voturile pentru turul II al alegerilor prezidențiale, Klaus Iohannis obținând 65,88% dintre voturi, iar Viorica Dăncilă – 34,12%.

Sursa foto: gandul.info

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata