Dragnea: Guvernul va adopta până pe 25 octombrie ordonanţa privind rectificarea bugetară

20

Ordonanța privind rectificarea bugetară va fi adoptată de Guvern săptămâna viitoare, a declarat marți liderul PSD, Liviu Dragnea.

„Ne-a informat prim-ministrul că ordonanța privind rectificarea bugetară va fi adoptată în Guvern până în jurul datei de 25 octombrie, săptămâna viitoare, unde vor fi prevăzute sumele pentru majorările salariale la medici, pentru că la profesori intră în vigoare de la 1 decembrie și plățile vor fi efective începând cu ianuarie”, a spus Dragnea, la finalul ședinței coaliției de guvernare.

El a adăugat că premierul i-a informat, totodată, pe reprezentanții coaliției despre discuțiile tehnice care au început cu FMI. După ce Victor Ponta va avea o discuție cu reprezentanții Fondului, săptămâna viitoare, va face o informare în coaliție, a precizat Dragnea.

„Opinia noastră, care începe să se contureze: este necesar un acord cu FMI, nu pentru împrumut, că nu avem nevoie de el, dar un acord preventiv pentru următorii doi ani”, a spus Liviu Dragnea. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata