Ediţia 2014 a Salonului Auto Moto se va desfăşura în perioada 2-6 aprilie, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti

18

Ediţia 2014 a Salonului Auto Moto /SAM/ se va desfăşura în perioada 2-6 aprilie, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, potrivit unui comunicat al organizatorilor remis miercuri.

Timp de cinci zile, la SAM Bucureşti, pe o suprafaţă de circa 9.000 mp – spaţii interioare şi peste 30.000 mp – spaţii exterioare, îşi vor prezenta ofertele dealeri de automobile, motociclete şi scutere, componente auto-moto, piese de schimb, accesorii, tuning şi echipamente service auto-moto, precum şi companii de leasing, asigurări şi firmele specializate în închirieri auto.

Potrivit organizatorilor, la ediţia trecută standurile expozanţilor au fost vizitate de peste 30.000 de persoane, iar estimările pe pentru acest an vizează peste 50.000 de vizitatori pasionaţi ai mărcilor auto şi moto.

‘Salonul Auto Moto este o invitaţie să-ţi petreci un weekend alături de prieteni sau familie, în centrul Capitalei, printre maşini şi motoare noi, de epocă, tunate sau de competiţie, să urmăreşti spectacolele şi demonstraţiile din spaţiul expoziţional. Şi, de ce nu, să pleci acasă cu maşina sau motocicleta /scuterul dorit la preţuri speciale şi pachete promoţionale de excepţie’, a spus Alin Caraman, organizatorul SAM. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata