Elena Udrea, la ieşirea din penitenciar: Cred că a fost destinul meu să cunosc această experienţă

23

Fostul ministru al Dezvoltării Regionale Elena Udrea a declarat joi, 7 mai, la ieșirea din Penitenciarul Târgșor, că din punctul său de vedere a fost destinul ei să cunoască experiența arestului preventiv, aceasta cerându-le iertare mamei sale și prietenilor cărora le-a cauzat suferință.

„Cred că a fost destinul meu să cunosc această experiență, pentru că astăzi există familii care au apropiați în penitenciar, care își pun speranța că ieșind de aici voi putea să fac ceva pentru ei, pentru justiția care astăzi se întâmplă de multe ori și cu abuzuri și pentru ceea ce se întâmplă în penitenciare, în arest, la condițiile în care sunt cei care ajung aici”, a afirmat Elena Udrea.

Ea a fost așteptată la ieșirea din penitenciar de mama și de prietena sa Ruxandra Dragomir, care i-au adus buchete de flori.

Elena Udrea a fost eliberată joi din Penitenciarul de Femei Târgșor, după ce ÎCCJ a decis definitiv înlocuirea arestului preventiv cu cel la domiciliu.

Judecătorii ÎCCJ au admis joi o contestație făcută de Elena Udrea împotriva unei decizii a instanței din 23 aprilie, prin care se prelungise arestul preventiv.

Elena Udrea a fost trimisă în judecată pe 21 aprilie în dosarul „Gala Bute”, fiind acuzată de săvârșirea a trei infracțiuni de luare de mită, abuz în serviciu și tentativă la folosirea de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete, pentru obținerea pe nedrept de fonduri europene.

Fostul ministru se afla în arest preventiv din 25 februarie. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata