Elena Udrea vrea audit intern în PDL Bucureşti, un sondaj şi un recensământ al membrilor filialei

10

Preşedintele interimar al PDL Bucureşti, Elena Udrea, anunţă, în ultima postare pe blogul personal, că a decis să ceară un audit intern al filialei, dar şi organizarea unui recensământ al membrilor activi şi a unui sondaj de opinie pentru a vedea cum stă partidul în opţiunile bucureştenilor.


„PDL nu mai este locomotiva schimbării în Bucureşti şi o să avem mult de muncă. Le-am spus asta tuturor celor prezenţi la întâlnirea de ieri (n.r. – duminică). Am luat decizia de a face un sondaj pentru a vedea cum stă partidul în opţiunile bucureştenilor.
De asemenea, am hotărât organizarea unui recensământ al numărului de membri activi, dar şi un audit intern. Consider că înainte de toate trebuie să ştim exact situaţia în care se află organizaţia de Bucureşti a partidului”, afirmă Udrea.

De asemenea, Udrea susţine că PDL Bucureşti trebuie ”să coboare în stradă” şi să asculte ceea ce bucureşteanul are să spună, chiar dacă uneori democrat-liberalilor nu o să le placă ce aud. Aceasta spune că pedeliştii din Capitală au şansa de a reclădi organizaţia pe baze mai stabile şi obligaţia de a pune cetăţeanul în centrul acţiunilor.

Udrea afirmă că le-a transmis consilierilor locali ai PDL că filiala va susţine proiectele şi ideile pe care le va primi de la cetăţeni şi pe cele de care are nevoie Capitala, fie că ele vin de la Sorin Oprescu sau din altă parte şi, de asemenea, se va opune cheltuielilor inutile. „Nu vom critica de dragul de a critica. Vom face o opoziţie constructivă”, declară Udrea.

PDL trebuie, totodată, să-şi deschidă porţile tuturor celor care sunt acum neimplicaţi politic, dar care au proiecte şi idei pentru ca Bucureştiul să evolueze în bine, mai susţine aceasta. „Le-am spus clar tuturor colegilor mei că implicarea şi competenţa profesională sunt criteriile pe baza cărora se va face ascensiunea în organizaţia PDL Bucureşti, iar nu vechimea”, mai spune preşedintele interimar al filialei.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata