Familia unui bebeluş cere Poliţiei să ancheteze faptul că au fost informaţi în mod fals despre decesul acestuia

18

Familia unuia dintre bebeluşii transferaţi la spitalul Grigore Alexandrescu după explozia de luni de la Maternitatea Giuleşti a anunţat miercuri (18 august 2010) că va cere Poliţiei Capitalei să investigheze cum a fost posibil să fie anunţată în mod fals în legătură cu moartea acestuia.

Bebeluşul care a fost născut luni dimineaţă la orele 8,30 este în continuare în stare foarte gravă de el ocupându-se atât medici de la Grigore Alexandrescu cât şi cadre medicale venite de la Maternitatea Giuleşti. Bebeluşul are 2,300 şi este cel mai mare dintre cei şapte aduşi la Grigore Alexandrescu.

Andrei Dragomirescu a fost anunţat, miercuri dimineaţa, de faptul că bebeluşul său, care a suferit arsuri în tragedia de la Giuleşti, ar fi decedat. ‘Mi-a murit copilul astăzi dimineaţă, mergem să facem formalităţile. Medicii ne-au spus că s-a făcut tot ce le-a stat în putinţă.
A fost cam singurul care a avut cele mai multe arsuri pe suprafeţele cele mai întinse… M-a sunat Poliţia Capitalei, mi-au transmis condoleanţe. Noi tot mai speram. Mi s-a spus ieri că este în stare gravă şi astăzi am văzut din nou la televizor că este în stare gravă’, le-a declarat jurnaliştilor Andrei Dragomirescu.

Întrebat dacă va da în judecată spitalul, tatăl a spus că mai întâi trebuie să se liniştească şi apoi va lua o decizie, pentru că ‘trebuie să se facă dreptate într-un fel’ . El a relatat că copilul lui s-a născut prematur, avea 2,3 kg şi nu a avut nevoie de aparate. În continuare, bărbatul a spus că nu a dat bani medicului la naştere, însă a plătit diverse sume asistentelor, de fiecare dată când dorea să vadă copilul.

Întrebat dacă doreşte să transmită ceva cadrelor medicale şi asistentei respective, Andrei Dragomirescu a răspuns: ‘Aş vrea să fie puţin pârjoliţi cum a fost micuţul meu. Aş vrea să simtă şi ei ce a simţit micuţul meu’.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata