Fotbal: Cristian Chivu, constrâns să se retragă din activitate

26

Fostul internaţional român Cristian Chivu e constrâns să se retragă din activitatea de jucător de fotbal, din cauza problemelor medicale, relatează presa italiană.

Jurnalistul Massimiliano Nebuloni, de la Sky Italia, a afirmat că examenele medicale au relevat faptul că piciorul său nu se poate recupera astfel încât fundaşul lui Inter Milano să îşi continue cariera la un nivel înalt. Chivu fusese supus unei intervenţii chirurgicale la unul dintre degetele piciorului drept, într-o clinică din Miami, în luna august.

Potrivit site-ului fcinternews.it, jucătorul de 33 de ani îşi va rezilia contractul cu clubul nerazzurro şi ar urma să primească un post de conducător în cadrul Federaţiei Române de Fotbal, în cadrul echipei lui Gică Popescu, dacă acesta va câştiga alegerile din data de 5 martie.

Cristian Chivu, produs al clubului CSM Reşiţa, a mai jucat la Universitatea Craiova, de unde s-a transferat la Ajax Amsterdam (1999-2003), apoi a evoluat la AS Roma (2003-2007), iar din 2007 joacă la Inter Milano, cu care a câştigat şi Liga Campionilor în 2010.

A adunat 75 de selecţii la echipa naţională, pentru care a marcat trei goluri. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata