Fotbal: Grigoraş (Pandurii) – Orice rezultat în afară de victorie cu FC Viitorul ar fi aproape catastrofal

10

Antrenorul echipei de fotbal Pandurii Târgu Jiu, Petre Grigoraș, a declarat, într-o conferință de presă, că orice rezultat în afară de o victorie la meciul de sâmbătă cu FC Viitorul ar putea reprezenta o catastrofă pentru gruparea gorjeană.

Grigoraș este de părere că echipa FC Viitorul, care are în lot foarte mulți fotbaliști tineri, nu va retrograda. Tehnicianul Pandurilor a spus că a analizat atât evoluțiile, cât și jocul echipei sale, afirmând că au fost scoase în evidență foarte puține lucruri bune, dar s-a arătat optimist după această săptămână de pregătire și mizează pe o evoluție mai bună a fotbaliștilor.

„E un meci mai mult decât important, vine după niște rezultate și jocuri foarte slabe, prima echipă care suferă la fel de mult ca și noi, dar o echipă tânără care poate să facă oricând meciuri bune, sunt jucători tineri, care aleargă foarte mult. (…) Pentru noi este un meci nu știu dacă ‘de a fi sau a nu fi’, dar este mai mult decât important, ținând cont de începutul foarte slab, ținând cont că venim după un rezultat rușinos cu Steaua, am evoluat, exceptând primele 20 de minute, lamentabil, iar acum urmează un joc pe care trebuie să îl câștigăm. Orice rezultat în afară de victorie ar fi aproape catastrofal. Sâmbătă trebuie să facem tot posibilul ca noi să câștigăm cu orice preț”, a declarat Petre Grigoraș.

El a afirmat totodată că a trecut timpul de tatonare, iar gruparea gorjeană trebuie să își arate adevărate valoare. „Se pare că s-au cam terminat momentele de așteptare, iar acum ne dorim din tot sufletul să câștigăm și sperăm să reușim acest lucru”.

Partida dintre Pandurii Târgu Jiu și FC Viitorul se va disputa sâmbătă, 23 august, începând cu orele 18.30, pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata