Fotbal: LPF şi-a relansat site-ul

17

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) şi-a relansat miercuri, 26 februarie, site-ul www.lpf.ro, cu un design nou, cu mai multă informaţie.

”Încercăm să schimbăm imaginea Ligii şi prin intermediul noului site. LPF va avea o abordare mai îndrăzneaţă şi mai modernă în ceea ce priveşte imaginea ei. Sperăm ca şi alte structuri sportive din ţară să preia exemplul nostru, nu numai fotbalul, ci şi celelalte sporturi. Mă bucur că sunt martor la acest eveniment şi trebuie să înţelegem că această instituţie nu-i aparţine lui Mitică Dragomir, nici mie sau cui o urma după mine, să înţelegem că este liga fotbalului, cluburilor şi jucătorilor”, a declarat preşedintele LPF, Gino Iorgulescu, într-o conferinţă de presă.

Într-un comunicat postat pe site-ul LPF se precizează ”că mai sunt lucruri de perfecţionat, mai sunt amănunte de adăugat pentru ca demersul celor care au muncit la noul site să devină un produs finit ireproşabil. E nevoie de timp şi e nevoie de încă şi mai multă muncă pentru ca lpf.ro să ajungă între site-urile preferate ale celor care construiesc fotbalul de astăzi cât şi, în aceeaşi măsură, ale celor care îi sunt observatori şi fani”. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata