Fotbal: Marica ratează şi meciul cu Finlanda din preliminariile EURO 2016

19

Atacantul Ciprian Marica va rata, pe lângă meciul cu Ungaria, și partida pe care naționala României o va susține cu Finlanda, în preliminariile EURO 2016, a anunțat Federația Română de Fotbal pe site-ul său oficial.

”Leziunea lui Ciprian la fascia plantară l-a făcut indisponibil pentru partida cu Finlanda. Această leziune, anterioară convocării lui și cauzată de problemele pe care le are la meniscul extern, l-a împiedicat azi, 9 octombrie, să ducă la bun sfârșit o ședință întreagă de antrenament. Urmează ca în zilele următoare Ciprian să se opereze în Germania”, a declarat Pompiliu Popescu, medicul echipei naționale a României.

Atacantul echipei turce Konyaspor a părăsit vineri Centrul de Fotbal Mogoșoaia, unde se află în cantonament naționala României.

Staff-ul condus de selecționerul Victor Pițurcă a decis să nu efectueze nicio modificare în lotul echipei națioanle, care numără acum 23 de jucători.

România va juca sâmbătă cu Ungaria, pe Arena Națională (19,00), iar pe 14 octombrie cu Finlanda, la Helsinki (21,45), în preliminariile EURO 2016. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)


Urmăriți FINANCIARUL.RO și pe Google News