Fotbal: Răzvan Burleanu – Este de două-trei ori mai greu fără suporteri, la meciul cu Finlanda

21

Răzvan Burleanu, președintele FRF, a declarat marți că jocul cu Finlanda, din cadrul preliminariilor EURO 2016, va fi mult mai dificil, din cauza lipsei suporterilor.

”Este de două — trei ori mai greu fără suporteri, la meciul cu Finlanda. Mă gândesc la următorul aspect. În momentele importante ale jocului, românii au avut capacitatea de a împinge de la spate echipa noastră națională de fotbal. Mereu s-a întâmplat asta. Se pare că, mai ales pe ultima parte a jocului, trebuie să răzbatem. Dincolo de faptul că vom juca fără suporteri, Federația Română de Fotbal mai are și o problemă financiară, prin plata acelei amenzi’‘, a arătat Răzvan Burleanu.

În continuare șeful FRF a precizat: ”Vreau să subliniez, dincolo de toate aceste aspecte, că suntem foarte încrezători în această calificare”. Declarații au fost făcute, marți, la lansarea programului intitulat ”Împreună suntem fotbal”.

Meciul de fotbal România — Finlanda, programat pe 8 octombrie, la București, pe Arena Națională, în preliminariile EURO 2016, se va disputa cu porțile închise, a decis UEFA în urma incidentelor de la meciul România — Grecia.

După meciul cu Grecia, UEFA a decis sancționarea FRF cu obligativitatea de a disputa cu porțile închise următorul meci de pe teren propriu din cadrul preliminariilor EURO 2016.

FRF a fost amendată cu 50.000 de euro, după meciul cu Ungaria, ca urmare a încălcării prevederilor articolului 16 (2), literele c (pirotehnie), e (banner ilegal), respectiv g și h (tulburări provocate de spectatori — lipsă de respect față de imnul național și lupte între suporteri) din Regulamentul Disciplinar. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata