Fotbal: Reghecampf vrea să reuşească eventul cu Steaua

18

Antrenorul echipei de fotbal Steaua Bucureşti, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă la stadionul din Ghencea, înaintea partidei cu Dinamo, din semifinalele Cupei României, că doreşte să câştige atât campionatul, cât şi Cupa în acest sezon.

”Va fi un meci frumos, vom avea un stadion plin şi cred că acest lucru este cel mai important. Sunt două meciuri cu Dinamo pe care le vom trata foarte serios. Steaua este echipa campioană, cea mai bună echipă din campionat şi pentru acest lucru cred că suntem obligaţi să câştigăm cele două meciuri şi să ajungem în finala Cupei României”, a afirmat Reghecampf.

”Am ajuns aici după un drum lung, după foarte multe ore de muncă, după multe satisfacţii şi cred că este momentul să demonstrăm că putem câştigat atât campionatul, cât şi Cupa României”, a subliniat antrenorul Stelei.

”Ne dorim foarte mult să tranşăm calificarea din primul meci”, a adăugat Reghecampf, care a precizat că ”orice rezultat pozitiv este bun”.

”Steaua este favorită, jucătorii mei vor evolua altfel decât la derby-ul din campionat (1-1, în Ghencea, n. red.) vor fi mai motivaţi, şi toţi ne dorim să câştigăm acest meci. Am avut discuţii cu toţi jucătorii pe marginea meciului din campionat, trebuie să fim mai atenţi, mai hotărâţi şi sunt sigur că jucătorii vor face acest lucru. Orice jucător care ajunge să joace la aceste două echipe nu cred că mai are nevoie de o motivaţie în plus pentru un asemenea meci. Vorbim de semifinala Cupei, de cele două echipe importante din campionat, nu cred că le mai trebuie ceva în plus”, a indicat antrenorul Stelei.

Reghecampf a apreciat că ”meciul va fi unul spectaculos din două puncte de vedere — stadionul va fi plin şi va fi o atmosferă foarte frumoasă, iar când se întâlnesc aceste echipe totdeauna sunt meciuri spectaculoase. Sper să se termine cu un rezultat favorabil pentru echipa noastră”.

Fostul fotbalist nu se gândeşte încă la finala competiţiei sau la posibilul adversar: ”După ce vom trece de aceste două meciuri vom putea vorbi de adversarul din finală”.

Cupa României constituie un obiectiv important în cariera sa de antrenor şi Reghecampf şi-a exprimat speranţă că steliştii vor reuşi să câştige atât campionatul, cât şi Cupa României.

”Obiectivul nostru e să câştigăm campionatul şi Cupa, bine ar fi să rămânem neînvinşi, bine ar fi să reuşim acest lucru, ar fi ceva extraordinar pentru suporterii noştri, pentru jucători, dar trebuie să o luăm pas cu pas”, a mai spus antrenorul Stelei.

Campioana este pregătită pentru jocul cu Dinamo, nu există probleme importante în afara lui Kapetanos (nerefăcut) şi Gabi Matei (accidentat din nou).

Tehnicianul stelist a precizat că jucătorii sunt cu salariile la zi, dar nu crede că există un jucător care să trăiască numai din salariul pe luna respectivă.

Reghecampf a mai spus că îl bucură faptul evoluţiile din ce în cel mai bune ale lui Keşeru, dar nu va juca titular cu Dinamo: ”Lotul este foarte valoros şi întotdeauna vor juca cei mai buni 11, nu contează numele lor”.

Laurenţiu Reghecampf a spus că din vară vor veni foarte mulţi jucători, iar steliştii care au oferte vor fi liberi să plece când va hotărî patronul echipei. Vor fi discuţii cu Latovlevici şi Pintilii, care se apropie de finalul contractelor.

Steaua şi Dinamo se înfruntă joi, de la ora 20,30, pe Arena Naţională, în prima manşă a semifinalelor Cupei României-Timişoreana la fotbal. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata