Gigi Becali a vorbit pentru prima oară despre înființarea spitalului oncologic: „Am decis să-i ajut pe cei bolnavi de cancer. Dragostea m-a pus”

8

Gigi Becali a început de ceva vreme demersurile în direcția înființării spitalului oncologic, însă nu a vorbit niciodată public despre asta. Din câte se știe, milionarul are planuri mari cu privire la această investiție.

Becali a decis să vorbească public și oficial despre spitalul oncologic: „Nu luăm banii cu noi după moarte, aşa că am decis să-i ajut pe cei bolnavi de cancer”, a declarat milionarul pentru un post tv.

Cei care suferă de boli necruțătoare vor putea beneficia de tratament gratuit în cadrul clinicii în care finanțatorul echipei FCSB a investit peste 15 milioane de euro. Becali susține că va plăti el tratamentele pacienților, însă, totul pentru a nu avea din nou dificultăți cu justiția.

În momentul de față, aproximativ 100 de pacienți vor putea fi tratați în cadrul acestei clinici, însă Gigi Becali își dorește ca în această clinică pe care o deține să poată fi tratați de 4 ori mai multe persoane bolnave în perioada care va urma. De asemenea, finanțatorul FCSB a declarat și că își dorește să aducă din străinătate înapoi acasa medici pentru a profesa în cadrul clinicii sale.

”Dragostea m-a pus. Mi-a spus: pune banii tăi și ajută oamenii. Plătesc de ce, pentru că poate să vina procurorul după aia și să zică, faci pușcărie, e evaziune fiscală, nu ai voie gratis. Am început ceva mic de ce? Nu găsești doctori. Începem să luăm din străinătate oameni români care au lucrat acolo, le dau 4-5000 de euro pe lună să vină în ţara lor. E o capela acolo unde o sa fie rugacine, dar se roaga preotul, dar nu te obliga cineva. Tu dacă vrei faci rugăciune, asta nu obligăm”, a mărturisit Gigi Becali pentru Antena 1.

Clinica este amplasată în locul birourilor echipei de fotbal FCSB, în sectorul 1. Până în acest moment, demersurile și înființarea clinicii l-au făcut pe Becali să scoată din buzunar peste 15 milioane de euro. Pentru tratamentele din cadrul instituției, va plăti cine va dispune financiar, iar cei ce nu au posibilități vor primi tratamente gratuite, plătite de Gigi Becali.

 

 

Sursa: ciao.ro

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata