Giurgiu: Trupul unui bărbat de 72 de ani, găsit carbonizat după ce casa i-a luat foc

23

Trupul unui bărbat în vârstă de 72 de ani din localitatea Crevedia Mare, judeţul Giurgiu, a fost găsit carbonizat de pompierii care au intervenit pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit în locuinţa sa.

„În această seară (sâmbătă – n.r.) am fost anunţaţi să intervenim pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă în localitatea Crevedia Mare. La faţa locului intervin Garda de Intervenţii Roata de Jos cu o autospecială cu apă şi spumă şi descarcerare, Detaşamentul Bolintin Deal cu o autospecială de intervenţii cu apă şi spumă şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Crevedia Mare cu o cisternă. În momentul sosirii primului echipaj de pompieri la faţa locului, incendiul se manifesta cu flacăra deschisă, violent, atât la nivelul întregului acoperiş, cât şi în interiorul imobilului, o casă cu regim de înălţime parter şi o suprafaţă de aproximativ o sută de metri pătraţi. Din păcate, în interiorul locuinţei a fost găsit carbonizat trupul unui bărbat cu vârsta de aproximativ 72 de ani”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Florin Neguţ.

El a adăugat că bărbatul locuia singur.

Intervenţia este în dinamică, iar la finalizarea acţiunii de stingere a incendiului urmează să fie stabilită cauza probabilă a producerii acestuia.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata