Guvernul a aprobat proiectul legii bugetului de stat pe 2015

20

Guvernul a aprobat vineri, 12 decembrie, proiectul legii bugetului de stat pe 2015 și pe cel al asigurărilor sociale de stat.

„Cele trei proiecte de lege care pleacă la Parlament sunt proiectul de lege privind aprobarea plafoanelor unor indicatori specificați în cadrul fiscal bugetar pe 2015 și Strategia fiscal bugetară, proiectul legii bugetului de stat pe anul 2015 și proiectul legii bugetului asigurărilor sociale de stat”, a anunțat premierul Victor Ponta, în cadrul ședinței extraordinare a Executivului dedicate aprobării proiectului legii bugetului pe anul viitor.

Șeful Executivului a adăugat că sâmbătă, la ora 10, membrii Birourilor permanente ale Parlamentului vor avea „toate exemplarele tipărite” ale proiectului de buget.

„Se printează toate exemplarele solicitate de membrii Biroului permanent și o să vă rog, dacă se poate să facem și un proiect de lege, să nu mai trimitem în forma asta și să trimitem în formă electronică, suntem în secolul XXI”, a spus Ponta.

În opinia premierului, adoptarea proiectului de buget este „momentul cel mai important și cel mai dificil din activitatea unui guvern„. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata