Ilie Dumitrescu: Mai avem încă un meci, până la prime

22

Aflat la primul său meci, în cupele europene la fotbal pe banca tehnică a echipei Steaua Bucureşti, antrenorul Ilie Dumitrescu a declarat că este fericit după victoria de joi (19 august 2010) cu scorul de 1-0 în faţa formaţiei elveţiene Grasshopper Zurich.

„Un rezultat bun, muncit, băieţii au dat dovadă de o mobilizare şi o concentrare extraordinare. Am avut o primă repriză foarte bună, în care puteam marcat. Sunt fericit pentru acest de rezultat”, a declarat tehnicianul formaţiei din Bucureşti, căruia atmosfera de pe stadion i-a amintit de vremurile când era jucător în Ghencea.
”Nu am avut emoţii, vreau să felicit publicul de la stadion. El a avut un rol extraordinar pentru această victorie. Îi mulţumesc din suflet. Le-am spus jucătorilor că nu exista meci uşor la acest nivel”, a mai spus Dumitrescu la ProTV.

Fostul internaţional a remarcat valoarea fotbalului elveţian: ”Elveţia a crescut mult în fotbal. Young Boys a bătut pe Tottenham cu 3-2, după ce a condus cu 3-0”. ”Tătăruşanu a fost extraordinar, dar mai avem încă un meci, mai avem până la prime. Suntem obligaţi să ne calificăm”, a mai spus Dumitrescu, subliniind că Bănel Nicoliţă este un jucător important, care a avut o contribuţie importantă în ultimii ani la Steaua Bucureşti.

Nu ştiu dacă are oferte din străinătate, dar îl felicit pentru joc”. Steaua Bucureşti a învins cu scorul de 1-0 (0-0) formaţia elveţiană Grasshopper Zurich, joi seara, pe teren propriu, în prima manşă a play-off-ului Europa League la fotbal. Unicul gol al partidei a fost marcat de Bogdan Stancu (71).

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata