ING face noi schimbări! Banca afirmă că va limita depunerile și retragerile din bancomate

9

Depunerile și retragerile de numerar din propriile bancomate și chiar din bancomatele altor bănci, vor fi limitate de către ING România începând de luni, 1 aprilie 2019. ING a făcut deja acest anunț către toți clienții acestora.

În acest fel, începând cu data de 1 aprilie 2019, retragerile de numerar sau depunerile vor avea ca sume maxime pentru persoanele fizice 15.000 de lei pe zi pentru retragerile de la bancomatele ING sau ale altor bănci și tot 15.000 de lei pentru depunerile la bancomatele ING.

În cazul în care se va afla un client care va avea nevoie să retragă sau chiar să depună o sumă mai mare de 15.000 de lei, va trebui să contacteze numărul de telefon 031.406.24.64, pentru a primi detalii suplimentare despre tranzacția respectivă, au anunțat reprezentanții băncii.

„În anumite situaţii (de exemplu utilizarea intensivă a operaţiunilor cu numerar şi/sau activitate redusă cu banca), chiar şi în cadrul acestor limite, pentru a putea efectua operaţiunea, va fi necesar să ne suni la numărul mai sus indicat pentru a ne furniza informaţii suplimentare”, este anunțul făcut de către ING, conform adevarul.ro

Nu mai există casierii fizice ale băncii ING

Banca mai aduce ca mențiune faptul că introduce aceste mici schimbări și măsuri de control în plus, „pentru a reduce anumite riscuri asociate cu tranzacţiile în numerar”.

„Aceste schimbări sunt în acord cu modificările observate în comportamentul utilizării de numerar de către clienţii ING, aflat pe o tendinţă descrescătoare, dar şi cu evoluţia practicilor europene de utilizare a numerarului. Prioritatea noastră numărul unu este să îţi păstrăm întotdeauna banii în siguranţă”, mai informează banca ING.

De asemenea, la finalul lunii octombrie anul trecut, ING a închis și ultimele casierii fizice rămase.

Sursa: observator.tv

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata