Ion Iliescu a ajuns la Spitalul Elias din Capitală din cauza unor probleme cardiace

22

Ion Iliescu s-a prezentat, vineri, la Spitalul Elias din Capitală, din cauza unor probleme cardiace, medicii urmând să-l interneze pe fostul președinte al României, au declarat surse medicale pentru MEDIAFAX. Fostul șef de stat este în stare stabilă la unitatea spitalicească.

Surse medicale au declarat pentru MEDIAFAX că Ion Iliescu s-a prezentat, vineri, la Spitalul Elias din Capitală, din cauza unor probleme cardiace mai vechi.

Medicii urmează să-l interneze pe fostul președinte al României, potrivit sursei citate. Fostul șef de stat este în stare stabilă la unitatea spitalicească.

Fostul președinte al României Ion Iliescu s-a prezentat și în iunie la Spitalul Universitar de Urgență Elias din Capitală pentru un control de rutină, au declarat atunci pentru MEDIAFAX surse medicale. Reprezentanții spitalului au precizat că fostul șef de stat nu a rămas internat.

Ion Iliescu a fost operat, la începutul lunii aprilie, de ericardită lichidiană – tamponadă cardiacă, la spitatul C.C. Iliescu din Capitală. Fostul preşedinte are 89 de ani şi a mai fost operat la inimă, fiindu-i montate câteva stenturi, una dintre operaţii fiind făcută la Paris în 2007.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata