Kelemen: Decizia de a nu merge la dezbateri este una extrem de greșită, nu poți refuza dialogul

18

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, consideră că decizia de a nu merge la dezbateri în turul doi este una extrem de greșită, fiind vorba de a da răspunsuri cetățenilor cărora le ceri votul.

Întrebat, miercuri, la Cluj-Napoca, într-o conferință de presă cum comentează lipsa unei dezbateri televizate dintre candidații din turul doi la alegerilor prezidențiale, Kelemen Hunor a spus că dezbaterile sunt o formă de respect.

„E o decizie dramatică să nu mergi la dezbateri, este o decizie extrem de greșită. Nu poți refuza dialogul, nu poți refuzi participarea la dezbatere, până la urmă e o dovadă de respect, e vorba de a da răspunsuri jurnaliștilor și, mai ales cetățenilor, să arăți unde ești și unde vrei să ajungi dacă primești voturile lor. De aceea cred că este o decizie greșită, dar mai avem zece zile până la turul 2, cine știe?”, a spus Kelemen.

Viorica Dăncilă l-a provocat pe Klaus Iohannis la cel puțin două dezbateri electorale în campania dinaintea celui de-al doilea tur al prezidențialelor, însă președintele României a refuzat.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata