La mulți ani, România! Descoperă minunile din țară și din oameni

14

Nu lăsa ca această zi specială să treacă fără a o sărbători cum merită. Chiar dacă nu te mai poți manifesta în voie, oriunde și oricând, poți face mici gesturi de mare impact. Asupra tuturor. Un astfel de gest ar fi să încurajezi produsele fabricate în România. În acest fel, susții un meșteșug greu încercat în această perioadă, dar contribui și la economia întregii țări. Care te implică și pe tine.

De 1 Decembrie acționează gândindu-te la valorile și la meșteșugurile grăitoare din România. Alegerile tale pot face diferența, așa că nu rămâne indiferent muncii și pasiunii pe care o pun atâția oameni. Unii mai frumoși decât alții.

Astfel de oameni frumoși sunt la Marelbo, producătorul de încălțăminte din piele naturală. Și sunt mândri din cale-afară pentru faptul că pasiunea s-a născut în România. A crescut în dulcea Bucovină, iar acum, la peste 35 de ani distanță, încalță români de pretutindeni. Pentru ei, dar și pentru mulți alții,  alege să faci alegeri care să conteze. Pentru prezent, dar și pentru viitor.

Cu o gamă complexă de produse, Marelbo a intrat în inimile oamenilor pentru corectitudine. Și onestitate. Pentru prețurile avantajoase. Dar și pentru amabilitatea personalului. Și pentru că Marelbo empatizează cu clienții săi, anul acesta, pentru prima dată în cei 35 de ani de existență, a redus prețurile cu până la -60%.  Intră pe site și comandă ghetuțe pentru cei mici și cei mari și umple-le cu daruri. Intră și la celelalte secțiuni și vezi dacă nu cumva ai nevoie și de curele. Sau produse de îngrijire. Comanda se realizează simplu, în câteva minute, iar livrarea este rapidă. Întreg procesul este sigur și eficient, astfel tu rămâi în siguranță, făcând surprize din confortul casei tale.

De 1 Decembrie oprește-te din tumultul vieții cotidiene. Sună oamenii dragi sufletului tău, depănați amintiri și râdeți împreună. Vei realiza că unele lucruri au rămas la fel, chiar dacă tu te-ai schimbat.

La mulți ani, oameni buni și valoroși! La mulți ani, România noastră frumoasă!

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata