Liberalul Iosif Secăşan şi-a dat demisia din funcţia de senator

27

Senatorul PNL Iosif Secăşan şi-a anunţat marţi în plen demisia din funcţia de membru al Camerei superioare a Parlamentului.

„După cum aţi aflat, sunt inculpat într-un proces penal şi pentru că nu doresc să aduc în continuare prejudicii de imagine Senatului României şi Partidului Naţional Liberal şi pentru a facilita actul de justiţie, îmi depun astăzi în faţa dumneavoastră demisia din Senatul României şi vă rog să o acceptaţi. Vă mulţumesc pentru onoarea pe care mi-aţi făcut-o de a-mi fi colegi şi prieteni, iar alegătorilor mei îmi cer iertare pentru decizia luată”, a declarat Secăşan în plen.

Procurorii anticorupţie au dispus la sfârşitul lunii martie efectuarea urmăririi penale faţă de senatorul Iosif Secăşan pentru complicitate la dare şi luare de mită. Direcţia Naţională Anticorupţie susţine că Secăşan, membru în Comisia pentru sănătate publică, i-a solicitat unui medic, şef al Serviciului de Evaluări Medicale din cadrul Casei de Pensii Caraş-Severin, încadrarea în grad de invaliditate a unui pădurar. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata