Lucruri pe care să le când te muți într-o casă nouă

20

Tocmai ți-ai cumpărat o casă nouă, dar urmează să te muți în ea abia peste jumătate de an, deoarece așa ai stabilit cu vânzătorul? Cel mai bine ar fi să te pregătești, încă de pe acum, pentru mutarea în viitoarea locuință. Află lucruri poți face dacă urmează să te muți într-o casă nouă.

Găsește o companie de mutări de mobilă

Primul lucru pe care ar trebui să-l faci înainte să te muți într-o casă nouă ar fi să vorbești cu o firmă profesionistă pentru transportul bunurilor tale în viitoarea locuință. În cazul în care nu știai, un proces de mutare se pregătește cu câteva luni înainte de schimbarea efectivă a locuinței, așa că documentează-te din timp ca să găsești o companie pentru transportul mobilei și a celorlalte bunuri pe care le ai. Cel mai bine ar fi să ceri niște recomandări de la prietenii și cunoscuții tăi care au apelat, recent, la o companie de mutări de mobilă. Printre recomandările pe care o să le primești s-ar putea să se regăsească și Engineer Moving. Pentru transport de mobilă cu Engineer Moving intră pe site-ul companiei ca să afli mai multe informații.

Schimbă încuietorile ușii de la intrare

După ce te muți în noua ta casă este obligatoriu să schimbi încuietorilor ușii de la intrare. Sau, în cazul în care ușa de la intrare este foarte uzată, să o schimbi cu totul. Înlocuirea încuietorilor sau a ușii te va ajuta să îți protejezi locuința în fața potențialilor spărgători. Pentru un plus de protecție, poți să apelezi la serviciile unei companii specializate pe montarea de sisteme de siguranță. Un sistem de siguranță cuprinde, printre altele, camere de supraveghere, videointerfon și alarmă pe bază de senzori de mișcare. Dacă vrei ca locuința ta să fie cu adevărat securizată, semnează un contract cu o firmă de pază și protecție, care să poată interveni rapid în eventualitatea unui incident.

Curăță casa

Un alt lucru pe care este nevoie să-l faci după ce achiziționezi casa, pe lângă schimbarea încuietorilor sau a ușii de la intrare, constă în curățarea întregii locuințe. Chiar dacă foștii proprietari au făcut curat înainte să plece. Ca să-ți cureți casa ai putea să angajezi o firmă specializată, dacă vrei să te muți cât mai repede. Altfel, există oricând varianta să faci curățenie pe cont propriu. În cazul în care optezi pentru a doua variantă, cumpără toate produsele de curățenie necesare, astfel încât casa ta să strălucească după finalizarea procesului. Dintre obiectele pentru curățenie nu ar trebui să lipsească aspiratorul, găleata, mopul și nici soluțiile pentru șters praful, faianța, gresia sau parchetul. Totodată, nu uita să cumperi și produse prin care să-ți protejezi corpul în fața substanțelor toxice, cât timp o să faci lună în toată casa.

Sursa foto:

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata