Marian Grigoraş – învestit în funcţia de prefect de Iaşi: E un moment foarte important; sper să nu dezamăgesc pe nimeni

15

Marian Grigoraş, fostul şef de la Protecţia Consumatorului Iaşi, a fost învestit, duminică, 21 februarie, în funcţia de prefect, în cadrul unei ceremonii restrânse, la care au participat reprezentanţii instituţiilor deconcentrate din judeţ.

La învestire a fost prezent şi Constantin Mihart, director general în cadrul Direcţiei Generale pentru Îndrumarea şi Controlul Instituţiei Prefectului.

„Este un moment foarte important. Probabil cel mai important moment din cariera mea profesională. Sunt conştient de responsabilităţile acestei funcţii. Sper să nu dezamăgesc pe nimeni, mai ales pe cetăţenii judeţului care vor apela la Instituţia Prefectului Iaşi pentru un ajutor”, a spus noul prefect.

Marian Grigoraş, în vârstă de 37 de ani, este căsătorit şi are o fetiţă. Deţine, împreună cu soţia, două apartamente achiziţionate prin credit ipotecar şi un autoturism Honda Civic.

Grigoraş ocupă temporar funcţia de reprezentant al Guvernului în teritoriu, el fiind detaşat de la Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Iaşi. Postul de prefect al Iaşiului a rămas vacant pe 4 ianuarie, după ce Dan Cârlan şi-a prezentat demisia pentru a se întoarce la Ministerul Energiei.

Fost liberal, Marian Grigoraş a fost până în 2014 comisar şef în cadrul Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor Regiunea Nord-Est. El este al şaisprezecelea prefect de Iaşi, din 1990 şi până acum. Cei mai mulţi prefecţi — 12 — au ocupat această funcţie în perioada 2001 şi până în prezent, un mandat durând aproximativ 15 luni. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata