Marius-Raul Bostan, propus ministru al Comunicaţiilor şi pentru Societatea Informaţională

16

Marius-Raul Bostan este licențiat în matematică. De asemenea, a absolvit cursuri postuniversitare de management în cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. A urmat cursuri de specializare în Anglia și Italia, Germania și Olanda.

Are o vastă experiență în domeniul administrației publice locale și centrale, managementului serviciilor publice și atragerii de finanțări destinate investițiilor în infrastructură.

A colaborat la implementarea unor proiecte ale Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare (USAID), Băncii Mondiale și ale Comisiei Europene, pentru administrația publică locală.

Totodată, a fost organizator al primei Conferințe Internaționale de Descentralizare Fiscală din România. A lucrat cu experții americani ai Research Triangle Institute, în cadrul operațiunilor de emitere de obligațiuni municipale. De asemenea, a lucrat la majoritatea emisiunilor de obligațiuni din România.

Este fondator și Senior Partner al VMB Partners SA.

Președinte al Fundației Naționale a Tinerilor Manageri — FNTM.

Membru în Consiliul de Administrație al Telekom Romania, numit de Ministerul pentru Societatea Informațională. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata