Mașină de poliție, implicată într-un accident pe DN15, în Mureș. Doi polițiști, răniți

30

O mașină de poliție a fost implicată, vineri seara, într-un accident de circulație pe DN15, în localitatea Vălenii de Mureș din județul Mureș. Doi polițiști, dar și șoferul unei alte mașini, au fost răniți și au fost transportați la spital.

Potrivit IPJ Mureș, echipajul rutier de Poliție care se deplasa dinspre Reghin spre Toplița pe DN15 a observat în trafic o mașină care a depășit viteza regulamentară.

„În vederea opririi acestuia, având semnalele acustice și luminoase în funcțiune, ar fi efectuat o manevră de întoarcere, moment în care autospeciala a fost acroșată de un autoturism, care circula din sensul opus”, au transmis reprezentanții Poliției Mureș.

În urma impactului, au fost răniți cei doi polițiști, dar și șoferul celeilalte mașini implicate în accident. Toate victimele au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Polițiștii din Mureș continuă cercetările în acest caz pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata