Mihai Trăistariu şi Paula Seling introduc telespectatorii în atmosfera Eurovision înainte de difuzarea finalei, pe TVR

18

Mihai Trăistariu, Paula Seling și Mihai Pocorschi se numără printre invitații emisiunii „Viena, venim!”, urmând să introducă telespectatorii în atmosfera Eurovision, sâmbătă, de la ora 21,00, înainte de difuzarea finalei, live, pe TVR, informează un comunicat al televiziunii publice.

 Organizatorii au anunțat joi noaptea ordinea intrării în concurs a finaliștilor Eurovision 2015.

România, reprezentată de trupa Voltaj, cu piesa „De la capăt”, intră în competiție pe poziția 20, după Letonia și înainte de Spania.

Românii pot urmări spectacolul de sâmbătă în direct, de la ora 22,00, la TVR 1, TVR HD, TVRi și online pe www.tvrplus.ro. Finala Eurovision este precedată, de la ora 21,00, de emisiunea „Viena, venim !”, prezentată de Irina Cordoneanu, Florina Constantinescu și Ioana Voicu.

„Mihai Trăistariu,  Paula Seling, Dan Manoliu si Mihai Pocorschi sunt cei care introduc telespectatorii TVR 1, TVR HD și TVRi în atmosfera evenimentului muzical al anului. Într-un cadru relaxat, în Berăria H, cei patru invitați ai Irinei, Florinei și Ioanei își povestesc experiențele legate de Eurovision, comentează concursul din acest an și parcursul trupei Voltaj. Tot la ‘Viena, venim !’, telespectatorii vor vedea mesajele băieților de la Voltaj, în direct, înaintea concursului, precum și mesaje de la telespectatori. Emisiunea se transmite și online, pe TVR+”, anunță comunicatul menționat.

Joi, 21 mai, trupa Voltaj a cântat pentru fanii Eurovision în piața din fața Primăriei Vienei, unde reprezentanții României au fost încurajați și aplaudați chiar și în timpul probelor de sunet. Sute de oameni s-au adunat la Eurovision Village, unde au cântat și au dansat pe piesele trupei Voltaj.

După amiază, membrii delegației României s-au întâlnit cu românii din Austria la standul ICR de la cinematograful Urania din Viena, pentru o sesiune de autografe și fotografii. Românii din Viena i-au primit călduros, au fredonat cu Voltaj refrenul „De la capăt” și s-au fotografiat cu artiștii. La plecare, membrii trupei au întâlnit-o pe Getty Caspers, cea care, în 1975, aducea trofeul Eurovision în Olanda. Artista a stat de vorbă cu reprezentanții României și le-a oferit câteva ponturi despre participarea la concursul muzical european.

Emisiunea „Agenda Eurovision 2015”, ce însoțește trupa Voltaj la Viena, poate fi văzută atât la TVR 1, TVR HD și TVR Internațional, de luni până duminică, de la ora 21,00, cât și online, pe TVR+ și pe canalul oficial de YouTube al TVR. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata