Ministrul Andrei Gerea şi-a pus mandatul la dispoziţia partidului

20

Ministrul Economiei, Andrei Gerea, şi-a pus mandatul la dispoziţia partidului, într-o şedinţă care a avut loc înaintea Biroului Politic Naţional al liberalilor, au declarat surse liberale.

Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, a spus vineri, întrebat despre o eventuală demisie a lui Gerea, că este opţiunea acestuia, pe care el o respectă.
”Probabil colegul meu a înţeles că drumul politic este în acest sens. (…) Am spus că este o opţiune a colegului meu şi eu i-o respect, dar poate că el a înţeles că acum, în PNL, se încearcă alte direcţii. Probabil că în acest sens putem să comentăm demisia lui”, a spus acesta, la Ministerul Sănătăţii.

În schimb consilierul ministrului Economiei Ionel Dancă a dezminţit informaţiile potrivit cărora Gerea şi-ar fi înaintat demisia din funcţie.
Senatorul liberal Teodor Atanasiu, fost ministru al Apărării şi fost preşedinte al Autorităţii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), va fi propus vineri pentru funcţia de ministru al Economiei, au declarat surse din organizaţia judeţeană Alba a PNL.

În toamna anului trecut, numele lui Teodor Atanasiu, lider al PNL Alba din 1993, a fost vehiculat de presă ca un posibil înlocuitor al lui Varujan Vosganian, după ce acesta a demisionat din funcţia de ministru al Economiei. Vosganian a fost înlocuit atunci cu Andrei Gerea. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata