Mircea Duşa: Vom pune la dispoziţie camioanele armatei pentru a transporta alimente în zonele izolate

26

Ministrul Apărării, Mircea Duşa, a declarat, vineri, la Brăila, că sâmbătă vor fi puse la dispoziţie camioanele armatei pentru a transporta alimente în zonele izolate din judeţul Brăila.

”Mâine vom pune la dispoziţie camioanele armatei pentru a transporta alimente în zonele izolate. Am fost în câteva localităţi din judeţul Brăila şi am constatat că, deşi drumurile sunt deschise, sunt multe persoane vârstnice care nu au posibilitatea să îşi degajeze zăpada şi să-şi creeze poteci. Am mai stabilit nişte măsuri suplimentare, astfel ca, până mâine, să se normalizeze situaţia, în sensul ca să nu mai avem nicio localitate izolată’, a declarat Duşa.

Ministrul Apărării a mai spus că misiunea de dimineaţă privind transportul cu elicopterul a peste 3.000 de pâini, 3.600 litri de apă şi 3.600 de conserve în satele izolate Pribeagu, Pleşoiu şi Câineni Doi s-a încheiat cu bine.

”Deja măsurile pe care le anunţasem de dimineaţă cu transportul de alimente spre acele sate izolate s-au realizat. Au fost transportate cu elicopterul alimentele constând în pâine, conserve şi apă’, a spus Duşa.

Ministrul Duşa a mai spus că a avut o discuţie cei de la Compania Naţională de Drumuri, care l-au informat că în două ore va fi deschis şi DN22.

Ministrul Apărării a spus că a venit la Brăila din dispoziţia primului ministru, care a spus că miniştri care au responsabilităţi pe situaţii de urgenţă să se deplaseze în judeţele afectate de viscol şi de ninsorile din ultimele zile pentru a sprijini comandamentele judeţene. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata