Niciun investitor nu vrea să dea 35 milioane euro pe mallul Tiago Oradea. Preţul poate scădea la a doua strigare

30

– Licitatia pentru vanzarea mallului Tiago din Oradea, aflat in faliment, a fost reaprogramata dupa ce niciun potential cumapaarator nu a depus documentatia de inascriaere la procedura organizata de Casa de Insolventa Transilvania, lichidatorul proiectului.

.
Tiago Oradea este primul mall intrat in faliament pe piata locala, dupa ce dezvolatatorii nu au gasit un numar suficient de chiriasi pentru a putea deschide si opera proiectul situat la iesirea din oras catre Arad. Acesta urma sa fie al treilea mall din orasul cu doar 200.000 de locuitori, informează Ziarul Financiar.

Termenul limita de inscriere a expirat miercuri, 2 iunie, la ora 12.00, licitatia fiind programata initial pentru ziua de astazi. Pretul de pornire anuntat a fost de 35,5 milioane de euro, jumatate fata de investitia realizata de investitorii irlandezi Mivan si Moritz.

Ar fi trebuit sa fie o licitatie competitiva, dar nu s-a inscris nimeni. Vom organiza o noua licitatie, peste doua saptamani, care va fi dupa modelul olandez, astfel ca vor fi acceptate si oferte mai mici decat pretul de pornire”, a declarat Andrei Cionca, partener in cadrul Casei de Insolventa Transilavania, lichidatorul judiciar al firmei MLS Proiect Oradea, dezvoltatorul mallului.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata