O explozie, urmată de incendiu, a avut loc la o fabrică de pâine din Braşov; 5 răniţi au fost transportaţi la spital

5

O explozie, urmată de un incendiu, a avut loc joi seara, 5 noiembrie, la o fabrică de pâine din Brașov.

Prefectul Mihai Mohaci a declarat că cinci persoane rănite, în stare conștientă, au fost transportate la Spitalul Clinic Județean de Urgență.

A șasea persoană rănită în urma exploziei și incendiului de la fabrica de pâine din municipiul Brașov, care căzuse într-un puț de la înălțimea etajului patru al incintei, a fost scoasă din acel loc de către pompieri, a declarat șeful ISU Brașov, Stelian Rechițean.

Persoana respectivă este conștientă, dar are arsuri și traumatisme grave, urmând a fi transportată la Spitalul Clinic de Urgență Brașov.

A fost inițiat planul roșu, fiind mobilizate echipaje de intervenție din județele limitrofe. 

Primarul Brașovului, George Scripcaru, a declarat joi seara, pentru Antena 3, că explozia s-ar fi produs din cauza acumulării de pulbere de făină și a ventilației necorespunzătoare din fabrică. „Se pare că e din cauza pulberii de făină care s-a acumulat, din cauza faptului că ventilația nu a fost cea care trebuia, la parametrii normali. Din cauza acestor pulberi care intră și în contact cu haine sau cu echipament se produc scântei și, de aici, explozia care s-a produs”, a mai spus el. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata