O parcare din Hunedoara a fost furată cu totul

19

Au furat parcarea cu totul, însă nu și asfaltul. S-a petrecut pe drumul național 76 din județul Hunedoara. Hoții au luat tot mobilierul urban, dar și ornamentele din fier forjat dintr-o parcare amenajată în urmă cu nici doi ani, în baza unui proiect de modernizare și reparare a șoselei care leagă municipiul Brad de localitatea Ionești din județul Arad. Chiar dacă nu este prima dată când din refugiile de pe marginea drumurilor naționale dispar obiecte, infractorii nu sunt găsiți niciodată.

Inventivitatea hoților este fără limite. O dovedește un caz petrecut în aceste zile în județul Hunedoara. Dintr-o parcare amenajată pe marginea drumului național 76 au dispărut toate obiectele montate nu cu mult timp în urmă.

Și nu este prima dată când hoții acționează fie în parcări, fie pe drumurile naționale, de unde fură în special bucăți din parapetele de metal. Aşadar, drumarii în loc să astupe gropile de pe șosele, sunt nevoiți să refacă lucrări realizate deja.

”Din păcate secțiile de la Drumuri Naționale au câteva situații în fiecare an în care se înregistrează niște furturi: indicatoare rutiere, coșuri de gunoi, bănci, mese”, a susținut Alina Sabou, purtătorul de cuvânt al DRDP Timișoara.

Deși conducerea Companiei de Drumuri a depus plângeri la poliție, oamenii legii nu au depistat până acum niciunul dintre autorii acestor furturi.

”Poliția municipiului Brad a mai fost sesizată prin 2 plângeri penale cu privire la un mod de operare asemănător. În acest caz, poliția efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, ancheta penală vizând atât identificarea autorilor, cât și stabilirea circumstanțelor și recuperarea prejudiciului”, a precizat Bogdan Nițu, purt cuv IPJ Hunedoara.

Porțiunea de șosea ce leagă orașul Brad de localitatea Ionești din județul Arad a fost modernizată în urmă cu mai puțin de 2 ani. Lucrările au costat atunci peste 66 de milioane de lei.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata