Ofertele pentru vacanţa de vară au atras vânzări semnificative încă de la deschiderea TTR

31

Grecia, cu Thassos, Lefkada, Corfu, Zakynthos, Creta-Chania, Turcia cu Antalya, circuitele prin Europa şi vacanţele tradiţionale în România la mare, dar şi la munte au fost principalele destinaţii vândute în primele două zile ale Târgului de Turism al României (TTR).

Cele şase pavilioane din Romexpo în care se desfăşoară TTR au fost luate cu asalt, cu mult înainte de deschiderea oficială, de sute de vizitatori care au vrut să se asigure că îşi pot cumpăra vacanţa de vară la un preţ bun.

Christian Tour a vândut, în prima zi a Târgului de Turism al României, pachete de vacanţă în valoare totală de aproximativ 330.000 euro. La debutul târgului, peste 1.000 de români au cumpărat vacanţe marca Christian Tour, cu ofertele speciale de la târg.

,,Estimăm că până la duminică, la închiderea târgului, o să avem vânzări de 500.000 de euro, cu 40% mai mult decât la ediţia din primăvara anului 2013′, spune şi Cosmin Marinof, director naţional de vânzări TUI TravelCenter.

TUI TravelCenter a pregătit pentru TTR multe oferte valabile pe toată perioada manifestării. Pe lângă acestea, în fiecare din cele 4 zile ale Târgului, TUI TravelCenter va avea şi ‘Oferta zilei’.

,,În primele două zile am vândut croaziere doar de 15.000 de euro, dar vânzările vor creşte sâmbătă şi duminică. Au venit mulţi vizitatori interesaţi să se informeze pentru a putea lua până la închiderea târgului o decizie de cumpărare’, a spus Ioan Basea, consultant în domeniul croazierelor şi director general Croaziere.net.

Ofertele de Early Booking au reduceri suplimentare pe perioada târgului, acestea începând de la 7%, la Paralela 45, şi ajungând la 10% la TUI TravelCenter.

Conform reprezentanţilor operatorilor din turism, bugetul mediu alocat de un român pentru vacanţa de vară este de 450-500 de euro de persoană. Cu toate acestea, cei de la ,,Paralela 45′ mizează pe vânzarea noilor circuite culturale care au preţuri începând cu 1.000 de euro de persoană pentru Rusia, cu Inelul de aur, Africa neagră, şi Asia. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)


Urmăriți FINANCIARUL.RO și pe Google News