Percheziţii ale DNA în Bucureşti şi şapte judeţe; sunt vizate fapte de corupţie în domeniul farmaceutic

14

Perchezițiile efectuate marți dimineață de procurorii DNA în București și în șapte județe vizează fapte de corupție în domeniul farmaceutic, au declarat surse judiciare.

Sursele au arătat că sunt implicați medici și companii farmaceutice suspectați că au săvârșit fapte de corupție.

Procurorii DNA efectuează percheziții în 61 de locații situate în București și în județele Ilfov, Sibiu, Mureș, Sălaj, Cluj, Bistrița-Năsăud și Timiș, într-un dosar privind fapte de corupție comise în perioada 2012 — 2015.

„Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, Secția de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție, comise în perioada 2012 — 2015. În cursul zilei de 28 iulie, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 61 de locații situate în municipiul București și județele Ilfov, Sibiu, Mureș, Sălaj, Cluj, Bistrița-Năsăud și Timiș, reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice”, se arată în comunicatul DNA transmis marți.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata