Peste 2,5 milioane euro – suma furată din conturile clienţilor Credit Europe Bank

16

Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Braşov (CJPC) a înregistrat 60 de sesizări de la clienţii sucursalei braşovene a Credit Europe Bank, care au reclamat lipsa banilor din conturile deschise la bancă.

„Marţi este prima zi de la declanşarea scandalului la Sucursala Credit Europe Bank din Braşov, în care instituţia noastră nu a primit sesizări în legătură cu lipsa banilor din cont. Nu pot să ştiu dacă mai sunt sau nu persoane care vor mai depune sesizări”, a declarat şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Braşov, Ionel Spătaru.

Potrivit acestuia, până luni, 38 de persoane, din cele 60 care au depus reclamaţie la CJPC, şi-au recuperat banii, în total peste un milion de euro.

Suma totală a tuturor celor 60 de reclamaţii depăşeşte 2,5 milioane de euro.

Tot luni, Sucursala Credit Europe Bank din Braşov a primit cea de a patra amendă, în valoare de 50.000 de lei.

Directoarea de operaţiuni a sucursalei din Braşov, Otilia Negrilă, care este acuzată pentru acces neautorizat într-un sistem informatic, fraudă informatică, fals în înscrisuri sub semnătură privată, înşelăciune şi delapidare, se află din 13 august în arest preventiv pentru 29 de zile.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata