Polisano a cumpărat la un preţ record primul cabinet medical scos la licitaţie de primărie

26

Primul cabinet medical din municipiul Sibiu care s-a vândut la o licitaţie organizată de primărie a fost adjudecat la un preţ record de 51.600 de euro, ceea ce înseamnă peste 3.400 de euro/metrul pătrat, a precizat joi (22 iulie 2010) unul dintre medicii participanţi la licitaţie.

„Confirmăm că cabinetul medical care a fost scos la licitaţie a fost adjudecat de firma Polisano, contra sumei de 51.600 de euro”, a declarat Mirela Gligore, purtătorul de cuvânt al Primăriei Sibiu.
Cabinetul medical vândut joi se află într-o zonă bună a oraşului, pe strada Nicolae Iorga, într-o fostă policlinică de stat, unde mai există alte cabinete, vândute pe sume de cinci ori mai mici, tot de către primărie, dar prin negociere directă cu medicii de familie, care îşi aveau acolo cabinetele.

Firma Polisano a cumpărat cu 51.600 de euro un cabinet care are mai puţin de 15 metri pătraţi, pacienţii şi medicii din acest cabinet urmând să aibă acces la grupuri sanitare şi o sală de aşteptare comune cu alte cabinete din clădire.
Celelalte cabinete au fost cumpărate cu sume de până la zece mii de euro de medicii de familie, fiecare plătind câte cinci mii de euro, pentru că într-un cabinet sunt 2 medici. Clinica Polisano deţine primul spital privat din Sibiu şi mai multe policlinici în ţară.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata