Ponta: 99,9% dintre profesori şi-au făcut treaba, nu se poate să nu fie şi cineva care să ne facă de râs

1

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, 2 iulie,că este mulțumit de felul în care ministerul Educației și profesorii au gestionat examenul de evaluare națională și Bacalaureatul, apreciind că este o excepție cazul inspectorului de la Arad, suspectat de trafic de influență.

„Eu sunt mulțumit de felul în care ministerul Educației, profesorii (..) au gestionat și Evaluarea națională, acum și Bacalaureatul. Sigur că nu se poate să nu fie și cineva care să ne facă de râs. La Arad însă ați acționat foarte bine — organele de cercetare penală și dvs. care ați acționat administrativ.

Învățătură de minte, dacă mai e cineva care încă mai crede, în 2014, că poate să vândă subiecte sau să facă altceva! Însă de la o singură excepție, care evident era mediatizată, nu vreau să uităm că 99,9 la sută din profesori, din cei care erau implicați, și-au făcut treaba foarte bine”, a spus prim ministrul la începutul ședinței de Guvern.

Ministrul Educației, Remus Pricopie, l-a destituit luni pe Mihai Spânu din funcția de Inspector școlar general adjunct al județului Arad suspectat de procurori de trafic de influență. Inspectorul le-ar fi promis mai multor candidați că îi va ajuta să promoveze probele Bacalaureatului în schimbul unor sume de bani. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)


Urmăriți FINANCIARUL.RO și pe Google News