Ponta: Adversarii independenţei noastre economice sunt în stare de orice ca să blocheze aplicarea măsurilor Codului fiscal

14

Premierul Victor Ponta susține că noul Cod fiscal a fost adoptat prin consens politic, dar în acest moment toți adversarii dezvoltării, prosperității și independenței economice sunt în stare de orice ca să blocheze aplicarea măsurilor din respectivul Cod.

„O știre care confirmă faptul că reducerea cotei standard de TVA la 19% prin noul Cod fiscal va avea un efect pozitiv similar! (…) Codul fiscal a fost adoptat prin consens politic (votat de toate partidele) și prin cea mai amplă consultare cu mediul de afaceri (în special Coaliția pentru Dezvoltarea României)! Cred că în acest moment toți adversarii dezvoltării, prosperității și independenței noastre economice sunt în stare de orice ca să blocheze aplicarea măsurilor din Cod!”, a scris premierul pe pagina sa de Facebook.

El a făcut un apel la toți românii de bună credință „să facem front comun împotriva oricăror asemenea tentative evident împotriva interesului nostru ca țara și societate”. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata