Primăria Capitalei demolează Roata Mare şi alte instalaţii de agrement din Herăstrău

17

Primăria Capitalei a început luni să demoleze instalațiile de agrement din Parcul Herăstrău, urmărind modernizarea acestui perimetru, care va rămâne loc de joacă pentru copii, au precizat reprezentanți ai Municipalității.

„În vederea înfrumusețării și modernizării zonei de agrement din Parcul Herăstrău „Roata Mare” inspectorii Primăriei Municipiului București au început astăzi desființarea instalațiilor de agrement amplasate în zona sus menționată, respectiv Roata Mare, cursa de cai, pista de mașinuțe, trambuline, etc și a construcțiilor cu caracter provizoriu aparținând SC Dino Park Invest SRL, societate care în calitate de proprietar și administrator nu deține niciun document legal de amplasare a acestora pe terenul aparținând domeniului public al municipiului București din Parcul Herăstrău — parc cu regim de ansamblu monument istoric”, potrivit Primăriei Capitalei.

Municipalitatea adaugă că instalația de agrement „Roata Mare” aparținând SC Dino Park Invest SRL are o vechime de peste 50 de ani și o uzură fizică ridicată, iar instalațiile de agrement preluate de la fosta societate comercială Agrement SA au o vechime de peste 30 de ani, unele dintre ele nefiind în stare de funcționare.

Locul eliberat va avea aceeași destinație ca în prezent, respectiv loc de joacă pentru copii, relevă sursa citată. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata