Principele Nicolae participă la prima acţiune de împădurire din proiectul ‘Codrii de mâine’, în pădurea Albele

29

Principele Nicolae, alături de soţia lui, Alina Maria Binder, voluntari şi locuitori ai comunei Ghimpaţi, plantează sâmbătă stejari în pădurea Albele, în cadrul primei acţiuni a proiectului ‘Codrii de mâine’.

‘De la primele ore ale dimineţii au sosit în pădurea Albele din localitatea Ghimpaţi principele Nicolae şi soţia lui, Alina Maria Binder. Ei participă efectiv la împădurire şi de câteva ore sapă gropi, fasonează şi plantează puieţi de stejari. Este o onoare pentru mine şi locuitorii acestei comune să participăm la o acţiune de împădurire în condiţiile în care în ţară sunt tăiaţi atâţia copaci. Este o acţiune cu faţa spre viitor, spre copiii noştri şi generaţiile care vor urma, având în vedere faptul că stejarul este un copac secular şi cei pe care îi plantăm astăzi vor asigura un aer curat pentru strănepoţii noştri”, a declarat pentru AGERPRES primarul localităţii Ghimpaţi, Constantin Cărăpănceanu.

La plantarea de pomi participă şi 150 de voluntari de la Bucureşti şi 120 de locuitori din Ghimpaţi.

În cadrul acestei prime acţiuni de împădurire din cadrul proiectului „Codrii de mâine” vor fi plantaţi 12.000 de stejari.

Primarul Constantin Cărăpănceanu a primit din partea Asociaţiei Principele Nicolae o diplomă de participare la proiectul ‘Codrii de mâine’.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata